Publicat de: lumealuialin | ianuarie 6, 2010

MISIUNE IN KENYA

“Dumnezeu este tot pe tronul Sau, noi suntem tot la picioarele Sale si ceea ce ne desparte este doar distanta unui genunchi in rugaciune.” Jim Elliot

„In cateva zile vom intra in noul an si abia astept sa vad ce oportunitati de a-L sluji pe Dumnezeu ne aduce 2010.

         Aceasta perioada de sfarsit de an intotdeauna a fost speciala pentru mine deoarece pot sa vad cum Dumnezeu a facut minuni in anul care a trecut, sa vad cum si-a implinit promisiunile fata de mine, dar mai mult de atat  imi plac inceputurile noi.

         Anul 2009 a insemnat pentru mine anul provocarilor. Am fost provocata sa-L cred pe Dumnezeu pe cuvant, sa cred ca ceea ce El imi promite, implineste. Am fost asa de binecuvantata sa fiu parte a lucrarii misionare din Kenya , Ialomita , Serbia , Rep. Moldova.

         Astept ca 2010 sa fie un an extraordinar pentru misiune.

            In luna ianuarie intentionez sa merg pentru 6 luni in Kenya . Primele 3 luni voi sluji in orfelinatul Salem ca si consilier scolar, profesor de sprijin si educator pentru copiii din orfelinat, copiii cu varste intre 1-18 ani. De asemenea doresc sa tin seminarii despre caracterul lui Dumnezeu, inima de Tata a lui Dumnezeu,  Identitatea noastra in Isus,  auzirea vocii lui Dumnezeu, inchinarea ca stil de viata, descoperirea darurilor spirituale si folosirea lor. Apoi urmatoarele 3 luni voi sluji alaturi de cei din baza Tineri Pentru Misiune Nairobi implicandu-ma in proiectele lor locale cum ar fi: lucrare in gradinita pentru copiii saraci, predare de seminarii in gimnaziu si liceu, evanghelizare.   Multumesc pentru tot ce ai facut in 2009 pt lucrarea misionara iar ca motive de rugaciune pentru AFRICA 2010 iti las urmatoarele: protectie pentru calatoria spre Kisumu, obtinerea vizei pentru 3 luni si inca 3 luni mai apoi, protectie fizica si spirituala, intelepciune in luarea deciziilor acolo, eficienta si creativitate in slujire, o buna comunicare cu contactele din Kenya, cresterea spirituala a copiilor din orfelinat, etc.        

Cu ajutorul tau fie el financiar sau spiritual, prin rugaciune si incurajari, vreau si putem sa oferim sprijin oamenilor in nevoi, impreuna putem sa-i ajutam sa gaseasca o noua viata-ISUS.

 Vreau sa te incurajez pentru noul an ca indiferent de circumstantele prin care vei trece, sa iti reamintesti ca Dumnezeu este pe tron si El este intotdeuna langa tine si pentru tine”.

Cu drag,

Cami B

 Contact : cami_bote@yahoo.com

ALELUIA

” Mi se bucura inima si mi se veseleste când aud veşti despre oameni care sunt gata să îşi sacrifice confortul şi linistea aparenta a vieții cotidiene, pentru ca să plece în cine ştie ce colt de lume să îl vestescă nu prin vorbe ci prin viaţa lor pe Isus Hristos. Dumnezeu nu stă indiferent la un astfel de sacrificiu , Dumnezeu nu ramane dator niciodată. Deasemenea mă bucur pentru că văd ce frumos  astfel de oameni se încred în Domnul şi îşi abandoneaza toate dorințele și visele în mâna Sa. Nu sunt laude neaparat, sunt pur si simplu nişte constatări care te fac să te gândeşti zi de zi în ce ne învestim timpul care ne-a fost acordat! Din inimă mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvinteze. să vă facă lumini printre aceei oameni, să fiţi credincioşi până la capăt şi să staţi lângă Domnul indiferent de primejdii, ingrijorari sau orice alt lucru cel rău le va scoate în drumul vostru! Isus este şi va fi cu voi, nu vă temeţi de nimica!  GOD BLESS YOU”  

alin pop   „MATURITATEA SPIRITUALĂ SE VEDE ÎN CEEA CE EŞTI DISPUS SĂ SACRIFICI PENTRU CEEA CE CREZI ŞI IUBEŞTI…”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: