Publicat de: lumealuialin | iulie 23, 2011

TOT CE POŢI SĂ ÎŢI DOREŞTI ÎN VIAŢĂ… ESTE VOIA LUI ÎN VIAŢA TA.

(Lucrare misionară Africa-Uganda)

           Atunci am zis: ,,Iată-mă că vin! -în sulul cărţii este scris despre mine-   vreau să fac voia Ta, Dumnezeule! Şi Legea Ta este în fundul inimii mele.                                             Psalmul 40 : 7-8

După mai bine de un an de la ultimul articol, după mai bine de 310 de la ultima

călătorie misionară pot să spun ce repede trece timpul. M-am oprit azi în loc şi am stat şi am analizat puţin trecutul, făceam un sumar al prezentului şi cu o bucurie de nedescris “prevesteam” mi-e însumi viitorul. Anul care a trecut a fost unul în care am descoperit mai adânc, mai tainic, mai puternic, voia Lui Dumnezeu. Sincer să fiu mi-e frică, dar nu o frică din aceea care te lasă fără pasiune, te încleştează ci o frică din aceea care te duce spre smerenie, spre a-ţi vedea nevrednicia şi a cântari cu mare migală plinătatea harului de care am avut parte să cunosc planul Său pentru viaţa mea . Este un sentiment ciudat să şti ce ai de facut în continuare, să ştii la ceea ce trebuie să renunţi, să ştii la ceea ce trebuie să accepţi, dar în acelaşi timp acestă VOIE  vine cu marea  siguranţă a destinaţiei care dintre toate este ceea mai importantă.

                                   

 Am auzit spunându-se că dinferenţa dintre un om inteligent  şi un geniu este accea că geniul are întotdeauna p perspectivă eternă, o viziune spre nemurire, trăieşte ştiind că la capat este o continuare eternă  şi nu are nici o legătură cu capacitatea lui de a rezolva ecuaţii, integrale sau puzzeluri. Dacă acesta sintagmă este adevărată (eu cred că este) atunci înseamnă că stâlpul călătoriei noastre a fiecaruia este nu calitatea ei în lucruri pieritoare (plăceri, drepturi, confort) ci calitatea şi locul destinaţiei ei şi anume eternitatea cerească.

     În ultimul an Dumnezeu a deschis uşi , a miscat inimi, a vorbit cu putere şi a început să definitiveze ceea ce  pornit acum 4 ani de zile. Acum lucrurile au devinit serioase, planurile pe care odată ni le-am făcut şi le-am spus lui Isus să le împlinescă iatăle concetizându-se chiar sub ochi mei în ultimele luni, şi parcă nu pot să realizez că ceea ce era doar teorie începe să prindă viaţa. Parcă Dumnezeu ar spune ai cerut ceva, eşti gata să primeşti? Şi mai mult: eşti gata  să  faci ceea ce mai rugat să îţi arăt că vreau eu să faci pentru Gloria Numelui Meu?… hmmm Timid voi spune da sunt gata, dar deplin încredinţat că lucrarea s-a o v-a duce la bun sfârşit până la capătul vieţi.

      Lucrarea pe care cu ajutorul Lui Dumnezeu o vom începe anul acesta se referă la Africa, respectiv Uganda, o tară care dincolo de problemele financiare sau sociale, are o acută nevoie de reclădire spirituală, o reclădire spirituală bazată nu numai pe sentimente de milă sau compasiune, ci pe o adevărată luptă spirituală în rugăciune, dedicare faţă de Cuvântul Lui Dumnezeu. Vom pleca pe data de 3 septembrie cu ajutorul celui prea Înalt  spre Uganda unde vom dori ca în următorii ani s ă contruim  bază de misiune  de unde să începem acestă viziune de a înainta împărăţoa Lui Dumnezeu în toată lumea. Nu voi răspunde aici la eternele întrebări care încep de ce acolo? De ce nu aici ?  ci voi spune explicit că Voia Lui Dumnezeu nu se contestă, nu este negociabilă, pentru mine cel puţin, ci oricât de grea ar fi sau uşoară, oricâte sacrifici ar cere, nu poate fi comparat cu sacrificiile făcute pentru mine şi  mă simt de-a dreptul privilegiat şi onorat de a face parte din ea.

                                                           

              Rugămintea mea este pentru cei ce citesc acest articol, este să se roage pentru acestă lucrare, pentru mântuirea sufletelor pierdute, pentru Înaintarea Împărăţiei Lumini în această lume iar dacă cineva vrea mai multe motive de rugăciune şi poate să se implice active în lucrare să trimită un mail la adresa alin.pop26@yahoo.com.

 Cu multe binecuvântări

Alin Pop

Reclame

Responses

  1. Domnul Isus sa fie cu voi, sa va dea putere si sa-si faca voia prin voi! Ne rugam… 🙂

  2. Amin, multumim Delia, asa e, mai este putin si vom pleca spre locul in care Domnul ne-a trimis. Fie ca voia Lui sa se faca prin noi si in noi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: